Győri Audi ETO KC

Gólzáporos győzelem a Szombathely ellen

Fotó: Győri Audi ETO KC Facebook
Győr+
2021.10.20. 19:43

A K&H női kézilabda liga 5. fordulójában a Győri Audi ETO KC a Szombathelyi KKA csapatát fogadta az Audi Arénában.

Nem okozott gondot az ETO-nak a Szombathely legyőzése szerdán este hazai pályán. A 26-13-as első félidőt követően egészen 44 gólig jutottak lányaink, ezzel magabiztos játékkal, gólzáporos mérkőzésen gyűjtötték be az újabb bajnoki pontokat.

Győri Audi ETO KC – Hungast SZKKA 44-25 (26-13)

A találkozó utáni értékelések:

Marosán György, a Hungast SZKKA vezetőedzője: „Gratulálok a Győrnek! A találkozó előtt azt szerettem volna, ha 40 gól alatt kapunk és húsz gól fölött dobunk a mai mérkőzésen, ennek legalább az egyik része megvalósult, hiszen 25 találatig jutottunk. Sok sikert kívánok a Győrnek a nemzetközi porondon is!”

Ambros Martín, a Győri Audi ETO KC vezetőedzője: „Nemcsak egy sima bajnoki meccsen vagyunk túl, voltak kihívások, amelynek szerettünk volna megfelelni. Nehéz folyamatosan magas szinten játszani hétközben is. Amikor megfelelő előnyt harcolunk ki, nem mindig egyszerű fenntartani a magas szintű koncentrációt. Ez ma este sikerült, így elégedett vagyok. Köszönöm kollégámnak a mérkőzést és további sok sikert kívánok a Szombathelynek.”

Háfra Noémi, a Győri Audi ETO KC játékosa: „A bajnokságban sem szeretnénk elveszíteni a koncentrációt, ennek megfelelően küzdöttünk a lányokkal. Egy nagyon jó kis csapat a Szombathely, úgyhogy oda kellett figyelnünk, örülünk a győzelemnek.”