Hirdetés
Labdarúgás

Gólerős támadó érkezett az ETO-hoz

Fotó: ETO FC FACEBOOK
Győr+
2022.07.16. 13:11

Babati Benjamin személyében komoly NB I-es rutinnal rendelkező támadó került az ETO FC keretéhez. A 26 esztendős játékos Mezőkövesdről érkezik egy évre kölcsönbe, ami alatt gólokkal szeretné segíteni új csapatát.

Hirdetés

Babati Benjamin a Zalaegerszeg csapatánál lett profi labdarúgó, ahol mindjárt első felnőtt mérkőzésén góllal mutatkozott be. Hatalmas szerepet vállalt a Zalaegerszeg feljutásában, majd ezután hatvan mérkőzésen viselte a ZTE mezét az élvonalban.

2022. januárjában Mezőkövesdre szerződött, ahonnan most egy évre kölcsönbe érkezik az ETO-ba. A gólerős támadó bízik benne, hogy hamar nagy hasznára lehet új csapatának.

Hirdetés

“Húsz nagyon szép évet töltöttem el Zalaegerszegen, ahol feljutást is ünnepelhettünk az élvonalba” – kezdte Babati Benjamin. “Ezután Mezőkövesdre kerültem egy rövid időre, ahonnan most Győrbe érkeztem. Mindenképpen szeretnék jól szerepelni az ETO-val, gólokkal, gólpasszokkal akarok segíteni, hogy minél jobb helyen tudjunk végezni a bajnokság végén. Ebben segítségemre lehet, hogy nyomon követtem Tímár Krisztián munkásságát, ismerem a futballról alkotott nézetét. A körülmények adottak a jó szerepléshez, innentől már csak rajtunk múlik minden. Szeretném megköszönni Mihalecz István sportigazgató bizalmát, remélem, jó teljesítménnyel rá tudok szolgálni.”

A szakmai stáb is reméli, hogy jó teljesítményével a csapat erőssége lesz Babati. “Támadó poszton nagy segítségünkre lehet Babati Benjamin, aki már több szezont lehúzott az élvonalban, az NB II-ben pedig fontos szerepet játszott a ZTE feljutásában. A támadóharmadban vele mindenképp bővül a repertoárunk, jóval több lehetőségünk lesz. Bízom benne, hogy gyorsan be tudjuk illeszteni a csapatba, jó formába lendül és gólokkal fogja segíteni az ETO-t” – mondta Tímár Krisztián.

Szöveg: ETO FC

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás |
likeold
a fb oldalunkat