SZESE Győr röplabda

Fontos mérkőzések a rájátszásban

Fotó: Homoródi Lilla/SZESEvolle
Győr+
2020.02.28. 21:44

Hétvégén több fronton is érdekelt lesz a SZESE Győr röplabda csapata. Az U13-as fiúcsapat szombaton Budapestre látogat, míg az U19-es lányok vasárnap 10 órától az egyetemi edzőcsarnokban lépnek pályára a következő fordulóban.

Az NB II-es férficsapat is vasárnap meccsel. a fiúk 19 órától a sereghajtó SzoESE-t fogadják első hazai mérkőzésükön a rájátszásban.

“Eddig egy győzelemmel és egy vereséggel állunk a rájátszásban. Az alapszakaszban már találkoztunk a szombathelyiekkel, akkor mindkétszer három–nullára győztük le őket. Bízom benne, hogy ezúttal teljes kerettel tudunk játszani és mindenki rendelkezésemre áll. Természetesen szeretnénk itthon tartani a három pontot” – mondta Fehér Tibor vezetőedző.

A nők is megkezdi a rájátszást a hétvégén. Az alapszakasz zárómérkőzésén bravúros győzelmet arató csapat az első körben Kaposvárra utazik, ahol vasárnap 18.30 órától lép parkettre.

“Az alapszakaszban kétszer találkoztunk a kaposváriakkal, s mindkétszer győzni tudtunk, de ez megtévesztő lehet. Szoros szetteket játszottunk ellenük, s idegenben csak négy szettben jött össze a siker. Szeretném, ha a lányok koncentráltan, pontosan játszanának és sikerülne minimalizálnunk a hibáink számát. Ha ez sikerül, akkor győztesen kezdhetjük a rájátszást” – hangúlyozta Szamosi Balázs vezetőedző.

Kapcsolódó témák: #röplabda |