Jégkorong

Folytatódhat a munka a hokisoknál

Fotó: O. Jakócs Péter
Győr+
2020.09.30. 16:50

A Győri Nemak ETO HC vezetése közleményt tett közzé, amelyet most mi is változtatás nélkül megjelentetünk.

„Tisztelt Klubtagok! Kedves Szülők!

A Győri Nemak ETO HC vezetése úgy döntött, hogy október elsejétől ismét elkezdődhet a munka a Győri Jégsport Központban. Mint azt korábban is kommunikáltuk, több edzőnek is pozitív lett a covid tesztje, ezért leállítottuk a munkát és bezártuk a létesítményt, amelyet fertőtlenítettünk a frissen beszerzett ózongenerátorokkal.

A Győri Nemak ETO HC teszteltette az edzői stábot, így azok a stábtagok, akik negatív mintát produkáltak, megkezdik a munkát a csapatokkal. Akiknek még nem járt le a karantén, vagy nincs negatív tesztjük, csak ennek megszerzése után jönnek dolgozni.

Továbbra is az a legfontosabb, hogy tagjaink és dolgozóink egészségesek maradjanak!

Ezért továbbra is fenntartjuk a Nemak Jégcsarnokra és az egész Jégsport Központra vonatkozó látogatási szabályokat. Eszerint a szülök továbbra is látogathatják az utánpótlás mérkőzéseket a vendég csapathoz tartozó szülőkkel együtt, de az edzések időpontjaiban a Nemak Jégcsarnok területére NEM léphetnek be. Kivételt képez ez alól az U6-U8-U10 korosztályok edzése, ahol az öltözéshez segítségként, játékosonként 1 szülő, maszkban és kézfertőtlenítés után beléphet az öltözőbe.

Továbbra is ellenőrizzük a hozzánk érkezők testhőmérsékletét és csak az léphet be, aki fertőtleníti a kezét és orrot és szájat eltakaró maszkot visel!

Fontos információ a korosztályos sportolóinknak, hogy az összes, zárt térben zajló szárazedzést (beleértve a Yakuza fittnesben, Hockey Gym-ben és a Skatemill-ben) határozatlan ideig szüneteltetjük a kontaktszámcsökkentés miatt.

Az edzések időpontjai továbbra is megtalálhatók a gyorietohc.hu weboldalon.

Örömmel tudatjuk, hogy a Ziccer Hokibolt működési engedélyét várhatóan napokon belül kiadja a hatóság, így mindenki meg tudja vásárolni a felszerelését.

Szeretnénk megköszönni a szülőknek a krízishelyzetben is a támogatást, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk az elmúlt napokban is. Országos szinten is példaértékű az a szülői összefogás, amely az utánpótlás mérkőzéseken tapasztalható a beléptetésnél és mérkőzések alatt.

A Győri Nemak ETO HC vezetése továbbra is elkötelezett amellett, hogy a szövetség által előírt biztonsági szabályok betartása mellett a mérkőzések idején látogatható maradjon a Nemak Jégcsarnok.

Az UP mérkőzésekre vonatkozó részletes belépési szabályok itt olvashatók.

Reményeink szerint az utánpótlás mérkőzések mellett elindulhat az Erste Liga szezon is a Nemak Jégcsarnokban és október 13-án este a Titánok csapata fogadhatja a Brassó együttesét.

A Titánok mérkőzéseire látogatóknak készítettünk egy kisokost, amely itt olvasható.

Mi a Győri Nemak ETO HC-nál bízunk abban, hogy a példaértékű összefogás megmarad és együtt mihamarabb túljuthatunk az embert próbáló nehézségeken.

Hajrá ETO!”

Forrás: gyorietohc.hu

Kapcsolódó témák: #jégkorong |