Folytatni a jó sorozatot

Győr+ eto.hu
2022.11.06. 11:43

A Merkantil Bank Liga 15. fordulójában Budafokra látogat az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol vasárnap 13 órától lép pályára abban a reményben, hogy tovább növeli győzelmei számát. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosít a győri klub.

Az ETO FC Győr jó formának örvend, ugyanis az utolsó két bajnokiját, és az elsőosztályú Kecskemét elleni MOL Magyar Kupa mérkőzését egyaránt megnyerte. Ezt a sorozatot szeretné folytatni vasárnap Budafokon is.

Az ETO hétvégi ellenfele bizonyára keményen fog küzdeni, ugyanis minden pontra égetően szüksége van, ezért a zöld-fehéreknek maximális koncentrációt kell mutatni a kilencven perc során. A Budafok eddigi tizennégy mérkőzéséből hármat megnyert, ötször játszott döntetlent, és hat alkalommal szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizennégy pontjukkal a tabella 17. pozícióját foglalják el.

Tímár Krisztián vezetőedző reméli, hogy játékosai továbbra is azt a teljesítményt nyújtják, mint az elmúlt fordulókban, és a kapu előtt ezúttal is hatékonyak lesznek.

Természetesen szeretnénk idegenben is stabilak lenni, sok helyzetet kialakítani és megnyerni a mérkőzést kezdte Tímár Krisztián. „Tisztában vagyunk vele, hogy az ellenfélnek is nagyon kellenek a pontok, mivel a hátsó régióban helyezkednek el, de mi a saját játékunkkal akarunk foglalkozni, cél, hogy ráerőltessük az akaratunkat a Budafokra, és így begyűjtsük mind a három pontot.”

Forrás: ETO FC hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |