Labdarúgás

Fölényes győzelem a Békéscsaba ellen

Győr+ ETO.HU
2022.10.30. 17:04

Meggyőző játékkal, 0-1-ről fordított az ETO, végül három gólos fölénnyel győzte le alföldi ellenfelét.

A labdarúgó NB II 14. fordulójában a 8. helyezett ETO a 18. Békéscsabát fogadta. A győriek magabiztos győzelemmel tartották itthon a három pontot.

Labdarúgó NB II.
14. forduló

ETO FC GYŐR–BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 4–1 (3–1)


Győr, 
ETO Park. 742 néző. Vezette: Ducsai József (Varga Gábor, Ország Péter)
ETO FC GYŐR: Fadgyas – Kovács K., Papp M., Szujó, Fodor – Toma (Kiss M., 81.) – Benczenleitner, Kiss Bence (Kovács I., 74.), Vitális (Tuboly, 74.) – Priskin (Bacsa, 65.), Lacza (Babati, 65.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE: Bukrán – Szalai D., Farkas M., Bora, Mikló (Fazekas, a szünetben) – Horváth P., Zvara (Szabó Cs., 72.), Kitl (Máris, 72.), Hamed (Puskás G., 72.) – Czékus (Talpalló, 89.), Lukács R. Vezetőedző: Brlázs István

Gólszerző: Lacza (17.), Benczenleitner (36), Priskin (40.), Babati (73.), ill. Horváth P. (10.) 

Tímár Krisztián: “Örülök, hogy sikerült magabiztos győzelmet aratnunk, sokat dolgoztunk már ezért. Annak is örülök, hogy van foganatja annak, hogy sokat gyakoroljuk a támadójátékot. Nem indult jól számunkra a mérkőzés, mert egy elkerülhető, felesleges szabálytalanság után az ellenfél értékesített egy szabadrúgást, ezáltal hátrányba kerültünk, de a csapat magabiztossága és tartása megmaradt, ugyanolyan bátran játszottunk. A meccs bizonyos periódusaiban kimondottan szép támadó focit játszottunk, gratulálok a csapatomnak, a Békéscsabának pedig további sok sikert kívánok!

Brlázs István Gábor: “Sajnos az első félidőben nem voltunk egy súlycsoportban, sokkal dinamikusabban és jobban játszott az ellenfél. Amellett, hogy a párharcokat elvesztettük, helyenként fegyelmezetlenek is voltunk, amit kihasznált az ETO és megérdemelten szerzett vezetést. A második félidőre kicsit rendeztük a sorokat, de ez nem volt elég ma a pontszerzéshez.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #foci | #labdarúgás |