Fociünnep Ménfőcsanakon

Kárpát Zsolt Fotó: Ács Tamás
2023.06.10. 20:19

Idén 100 éves az Egységes Sportkör Ménfőcsanak. Az egyesület ebből az alkalomból futballünnepet tartott a Bezerédj úti pályán szombaton délután.

A jubileumi rendezvény dr. Dézsi Csaba András köszöntőjével kezdődött. A polgármester kiemelte, hogy egy ilyen klub olyan közösségi élményeket ad az itt élőknek, ami pótolhatatlan.

„Ménfőcsanaknak van egy csapata, egy csodálatos pályája. A város és a szponzorok pedig segítik a klub működtetését. Én azt kívánom, hogy a csapat okozzon sok örömet a szurkolóknak a következő 100 évben is”-  mondta beszédében a polgármester.

Bolla Péter, a MLSZ Győr-Moson-Sopron Vármegyei elnöke is gratulált a 100 éves egyesületnek és kitért arra, hogy a ménfőcsanaki klub a város labdarúgó életében mindig meghatározó tényező lesz. Hozzátette, egy egyesület életében vannak mindig nehezebb időszakok, de nagyon reméli, hogy hamarosan szebb napok jönnek. 

Az eseményen megjelentek olyan sportolók, sportvezetők szurkolók, akik évtizedek óta kötődnek az egyesülethez és futballmérkőzésekkel, szórakoztató programokkal ünnepelték meg a 100. születésnapot.

Galéria: Ács Tamás

Kapcsolódó témák: #jubileum | #labdarúgás | #Ménfőcsanak |