Fehér Miklósra emlékeztek

Fotó: eto.hu
Győr+
2020.07.21. 11:31

Stark Péter könyvet írt barátjáról, az ETO akadémistáival Fehér Miklós sírjánál tisztelegtek a futballista emléke előtt.

„Ahogy említettem, könyvem egy mélylélektani utazás, a Barátságról, hogy mit jelentettünk egymásnak, mit jelentett és jelent nekünk az ETO és GYŐR… Ma hét éve, hogy hozzákezdtem és a gyerekkori barátságunk ihletett, igaz mindig is írni akartam, de volt annyi önbecsülésem és önkritikám, hogy az előtte lévőket mindig megsemmisítettem.” – mesélt az ETO honlapjának a könyv keletkezéséről Stark Péter.

Fotó: eto.hu

„Nagyjából háromnegyed év után sikerült elkapnom a fonalat és onnantól kezdve folyamatosan készült. Bő hét évet vett el az életemből, és nyilván ezáltal adott is, de rendesen elfáradtam benne. Úgy érzem különlegeset sikerült alkotnom, azt csináltam, amit szoktam, csak magamra figyeltem, és nem megbántva a mai trendeket, de nem követtem őket!” – tette hozzá Stark.

Nem csak barátja, hanem az ETO FC akadémistái is tisztelegtek Fehér Miklós sírjánál, akire példaképként tekint minden labdarúgó. 

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO | #labdarúgás | #sport |