Az MTK nyerte az emlékgálát

Fehér Mikiért potyogtak a gólok

Fotó: MekliZ Fotóstúdió
HAK
2019.12.28. 18:54

Először rendezte meg az ETO Futball Kft., Fehér Miki Emlék Focigálát a helyszín pedig a Magvassy Csarnok volt. A négy csapat közül az MTK diadalmaskodott, de itt tényleg az emlékezés, a találkozás és a labda volt a legfontosabb.

Az I. ETO-Fehér Miki Emlék Focigálán részt vett ETO Old Stars, a Miki Barátai, a Győri Közélet és az MTK Öregfiúk. A hívó szóra mindenki igent mondott, s egykori legendás focistákat láthatott a közönség. A teljesség igénye nélkül: a pályára lépett Puglits Gábor, Csató Sándor, Hajszán Gyula, Strak Péter, Oross Márton, Bognár Zsolt, Herczeg Miklós, Böjte Attila, Kenesei Krisztián és még sokan mások. A Győri Közélet csapatában köszönthettük Németh Zoltánt, a Megyei Közgyűlés elnökét és Lipovits Szilárdot Győr jegyzőjét is.

Az emlék focigála fővédnöke Simon Róbert Balázs országgyűlési képviselő volt s természetesen megjelent és köszöntőt mondott Soós Imre, az ETO Futball Kft. ügyvezetője is.

A nyitó mérkőzést az ETO és a Gyirmót U11-es korosztálya vívta egymással

A mérkőzések jó hangulatban zajlottak, a csapatok mindent megtettek a szórakoztató és az eredményes játék érdekében. A négy csapatos gálán az elsőséget végül az MTK Öregfiúk szerezték meg Kenesei Krisztián hathatós közreműködésével.

A gólkirályi címet Herczeg Miklós (ETO) kapta, a legjobb kapus Menyhárt Ferenc (Miki Barátai) lett, a legjobb játékosnak járó elismerést pedig az MTK vezére, Kenesei Krisztián érdemelte ki.

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #labdarúgás | #WKW ETO FC |