Kiütéses győzelemmel ünnepelték a döntőbe jutást

Pécskai István Fotó: MekliZ Fotó
2023.05.21. 18:53

Ismét gólzáporos diadalt aratott az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. A Magyar Kupa-győztes gárda hazai pályán verte 5-1-re a Szent Mihály-Szeged együttesét. Az már szombaton az MTK Fradi elleni vereségével eldőlt, hogy a győriek a tavalyi bajnoki idényhez hasonlóan ezúttal is bejutnak az NB I fináléjába.

A döntő párosítása megegyezik az elmúlt évi párharccal: most is zöld-fehér rangadóra kerül sor, az ETO igyekszik majd visszavágni a tavalyi vereségért a Ferencvárosnak.

A szegediek ellen mindenesetre közönségszórakoztató játékkal jelezték a győri lányok: céljuk az aranyérem megszerzése. Már a hetedik percben megszerezték a vezetést Savanya Csilla révén. Bár a Szeged egyenlített, ezután Kocsán Petra duplázni tudott, és 3-1-es győri előnnyel mentek szünetre a csapatok. 

A második játékrészben még két győri gólt láthattak a nézők: előbb Cameron Tiffany talált be, majd Siklér Kinga állította be az 5-1-es végeredményt.

Bízunk benne, a Fradi ellen folytatódik az ETO sikersorozata, s a kétszeres Magyar Kupa-győztes csapat megszerzi fennállása első bajnoki címét.

Galéria: MekliZ Fotó

Kapcsolódó témák: #Győri ETO FC | #labdarúgás | #női foci |