Hirdetés
Győri Audi ETO KC

Faluvégi és Hansen is hosszabbít

Fotó: Győri Audi ETO KC
Győr+
2022.01.14. 13:25

A Győri Audi ETO KC két játékosával is megegyezett jelenlegi szerződésük meghosszabbításáról. A csapatkapitány Anne Mette Hansen esetében a felek közös szándékkal léptették életbe a 2022/23-as szezonra szóló opciót, míg Faluvégi Dorottya új, kétéves kontraktust írt alá.

Hirdetés

Továbbra is zajlanak a 2022/23-as szezon keretének kialakításával kapcsolatos tárgyalások a Győri Audi ETO KC-nál. Ezúttal két poszton sikerült megegyezni szerződéshosszabbításról. A klub csapatkapitánya, Anne Mette Hansen 2019 őszén 2+1 éves kontraktust írt alá, most pedig a játékos és a klub a 2022/23-as szezonra vonatkozóan közös szándékkal döntött az opció életbe lépéséről.

Ez az ötödik szezonom Győrben, és nagyon örülök, hogy jövőre is itt szerepelhetek majd. A Győri Audi ETO KC csapatában megtaláltam a helyet, ahol kézilabdázni szeretnék. Ez a világ legjobb klubja, itt nekünk csak arra kell koncentrálni, hogy sikeresek legyünk, minden adott a magas szintű munkavégzéshez. Rengeteget tanultam és fejlődtem az itt eltöltött évek során, a város pedig igazi otthonom lett. Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak én lehetek a csapatkapitánya. Mivel szándékaink megegyeztek a klubbal nagyon gyorsan megegyeztünk.” – mondta Anne Mette Hansen.

Hirdetés
Fotó: Győri Audi ETO KC

Faluvégi Dorottya 2019 nyarán érkezett Győrbe. A junior világbajnok és magyar válogatott játékos megalkuvást nem tűrő stílusával és kitartásával hamar belopta magát a győri szurkolók szívébe. Sajnos az elmúlt időszakban több sérülés hátráltatta, nem tudott mindig a csapat rendelkezésére állni, de a bizalom töretlen irányában.

Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni a folytatásról. Nagyon jól érzem magam Győrben, egy kivételes csapat tagja vagyok, és hiszek benne, hogy közösen elérhetjük céljainkat. Inspiráló közegben dolgozhatunk minden nap, itt minden adott ahhoz, hogy még jobb játékossá váljak. Nem kellett sokáig gondolkodom, hogy maradjak-e, örömmel fogadtam el a klub ajánlatát. Szeretném gólokkal meghálálni a bizalmat, és célom, hogy minden célunkat megvalósítsuk idén és a jövőben is a csapattal.” – mondta Faluvégi Dorottya.

Forrás és további részletek: gyorietokc.hu

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda | #sport |
likeold
a fb oldalunkat