Labdarúgás

Az ETO védője is dühös a vereség miatt

Fotó: eto.hu
Győr+
2021.02.09. 18:13

Nem sikerült pontot szereznie vasárnap délután Soroksáron a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatának, így együttesünk továbbra is a 9. helyet foglalja el a tabellán.

Soroksáron vendégszerepelt az ETO FC együttese, ahol minimális különbségű vereséget szenvedett, így sajnos nem sikerült tovább növelnie pontjai számát.

Ezen a mérkőzésen a csapat nem úgy teljesített, ahogy azt Csató Sándor vezetőedző várta, a támadójátékkal együtt a védekezés is akadozott. A második félidőben már látni lehetett, hogy amelyik csapat gólt szerez, az minden bizonnyal meg is nyeri a mérkőzést. Sajnos a Soroksárnak sikerült betalálnia a találkozó végén, amire már nem is sikerült válaszolni. A bekapott gól miatt volt dühös a második félidőben a bal oldalra átvezényelt Kovács Krisztián is.

– Véleményem szerint, jól kezdtük a mérkőzést – kezdte Kovács Krisztián. – Az elején volt egy nagyobb lehetőségünk, amit sajnos nem sikerült gólra váltanunk. A félidő végére beszorított minket a Soroksár, ezért jókor jött számunkra a szünet. A második játékrészben sajnos a támadásaink nem úgy alakultak, ahogy elterveztük, a végén pedig kaptunk egy nagyon szerencsétlen, elkerülhető gólt. Most viszont már a következő feladatunkra kell koncentrálnunk, hiszen hétvégén a Dorog ellen mindenképp javítani szeretnénk.  – írja az eto.hu.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |