ETO-vasárnap a televízióban!

Győr+ Fotó: MekliZ Fotó
2024.05.26. 09:03

Egy héten belül, másodszor is ETO-nap lesz az M4Sport Televízióban, pünkösdhétfő után, vasárnap is a győri labdarúgócsapatok lesznek a főszereplők a legnépszerűbb magyar sportcsatornán!

A hét elején mindkét csapat kiharcolta magának az esélyt – a férfiak a Vasas, a hölgyek pedig az FTC legyőzésével – , hogy vasárnap immáron a nagy álmokért lépjenek pályára! Győrött hosszú ideje nem tapasztalt futball-láz van, óriási az érdeklődés a 17.30 órakor kezdődő ajkai NB II-es találkozó iránt, amit a televízió nyilvánossága előtt vívhatnak meg a zöld-fehérek, akiknek az élvonalba jutáshoz, két eredmény is megfelelő lenne.

Az ETO kupagyőztes női csapata a bajnoki címért küzd majd vasárnap 20.15 órától a Groupama Arénában, a héten immáron harmadik ETO-FTC találkozó, a döntő döntője, és az aranyérem a tét! A sporttelevízió az ajkai férfimérkőzést követően kapcsol Budapestre, így a győri lányokat is láthatják majd a képernyőn a szurkolók.

A győri önkormányzat hatalmas kivetítőt állít fel a Széchenyi téren, ahol vasárnap 16 órától várják az érdeklődőket, hogy aztán együtt szurkolhassanak a győri futballbarátok a két ETO csapat sikeréért!

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #sport |