Férfi kézilabda

ETO SZESE: ezúttal sem sikerült a pontszerzés

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.03.07. 18:38

Jó első félidőt, egy kiállításokkal telített második követett, így nem sikerült a bravúr a veszprémi fiatalok ellen.

A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Czene, Goór, Sövegjártó, Lakosy felállásban kezdte csapatunk, kapuban Repóthal.

Gyorsan potyogtak a gólok az első percekben, mindkét oldalon egymást követték a találatok. A 9. percre a vendégek megléptek két góllal (4-6), azonban három Kovácsovics és egy Czene találattal gyorsan kiegyenlítettünk, sőt támadhattunk a 15. percben a vezetésért, melyet meg is szereztünk Mátés betörésből lőtt találatával (9-8). Czene kettő percre a kispadra kényszerült, azonban ez alatt az idő alatt mindössze egy gólt kaptunk (18. perc 10-10). Nyitott védekezésre váltottunk, ami megzavarta ellenfelünket, így nem tudtak eredményesek lenni több mint öt percig (22. perc 11-11). Goór kapott kettő perces büntetést a 23. percben, azonban a vendégek is emberhátrányban voltak, így egyenlő létszámmal játszhattunk. Paár egészpályás találatával és Kovácsovics bombájával két gólos előnyre tettünk szert (24. perc 14-12), ezt követően nem várt sokat a vendégek vezetőedzője és időt is kért a 26. percben. Deáki István is időt kért az utolsó percben, Kovácsovics kapuba is talált, azonban egy gyors támadást követően a vendégek gólt lőttek, így a félidei eredmény: 16-15.

A második játékrészre a Paár, Kovácsovics, Mátés, Barnyák, Győr-Dani, Lakosy sort küldte pályára Deáki István, kapuban továbbra is Repóthal.

Az első támadásunkat egy Győri-Dani góllal kezdtük, sőt az ellenfél emberhátrányba is került, majd egy figyelmetlenség miatt újabb kettő perces kiállítást oszthattak ki a játékvezetők a vendégeknek. Kettős emberelőnybe kerültünk, azonban az eredményjelző folyamatosan döntetlen állást mutatott. Barnyák a 38. percben dupla kettőperces kiállítást kapott, ez idő alatt a vendégek át is vették a vezetést (18-19), majd két góllal léptek meg a 41. percre (19-21). Barnyák találatát követően Czene kapott újabb kettő perces kiállítást a 45. percben, így a veszprémi fiatalok meg tudtak lépni immáron négy góllal (20-24).

Öt gólos előnyre tettek szert a vendégek, amikor Barnyák megkapta a harmadik kettő perces kiállítását is, így újabb emberhátrányos percek elé néztünk. 4-1-es szériát futottunk, Paár, Goór, Lakosy és Czene találtak az ellenfél kapujába, azonban a gólgazdag perceinket a vendégek időkérése szakította meg. Czene a harmadik kettő perces kiállítását kapta meg az 54. percben, így ő sem térhetett már vissza a pályára. Kettős emberhátrányba kerültünk Mátés szabálytalanságát követően, így már a nyolcadik alkalommal voltunk öten a pályán. Ismét meglépett ellenfelünk négy góllal (58. perc 25-29), majd két újabb vendég találatot követően hat gólosra dúzzadt a hátrányunk. A végeredmény: 26-32.

Deáki István: „A második félidei rossz helyzetkihasználásaink és az egész mérkőzés folyamán érdekes bírói felfogást kihasználva az ügyes és tehetséges játékosokból álló veszprémiek két ponttal távozhattak.”

AGROFEED ETO-SZESE – BFKA-Veszprém U22 26 – 32  /16-15/

Agrofeed ETO-SZESE: Repóth, Décsi, Sokoray, Kőhalmi, Győri-Dani 2, Goór 3, Kovácsovics 6, Barnyák 4, Lukács, Lakosy 2, Czene 2, Sövegjártó, Hős-Nagy, Mátés 1, Paár 5, Németh 1. Edző: Deáki István.

Forrás: etokc.hu

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE | #kézilabda |