Nézd meg Te is!

ETO-sikerek, újranézve

Győr+
2020.03.21. 18:16

A Sport TV-vel egy kis nosztalgiát jelenthet a kézilabda szerelmeseinek, hogy műsorra tűzték a Győri Audi ETO KC csapatának idei és elmúlt szezonbeli szerepléseit.

A győri zöld-fehér klub hivatalos honlapján adta hírül, hogy a egyeztettek a Sport TV-vel, és a DELO EHF Női Kézilabda Bajnokok Ligája magyarországi jogtulajdonosával egyedülálló ismétléseket terveznek.

A Sport Tv által ismételt meccseket minden kézilabda-rajongó újranézheti az ETO saját hivatalos YouTube-csatornáján, az eredeti magyar kommentárral 24 órán keresztül bármikor!

,,Ne maradj le kedvenceid legszebb góljairól, nézd meg a legizgalmasabb pillanatokat, a legszebb támadásokat és passzokat ahányszor csak akarod!” – olvasható az ajánlóban!

Elsőként az idei szezon nyitányával, a Savehof elleni hazai meccsel kezdenek, amely március 24-én, kedden 8 órától érhető el 24 órán át YouTube-csatornán. A Sport1 március 20-án, pénteken 21.30-kor vetíti ezt a mérkőzést.

Másnap, március 25-én, szerdán egy rekordmeccset, a Banik Most elleni idegenbeli sikert lehet megnézni szintén 24 órán keresztül! Ezt a találkozót március 20-án 23.15-kor tűzi műsorára a Sport1.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |