ETO FC: Kupagyőztes az U19-es együttes!

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.06.08. 15:32

Az U19-es korosztály számára kiírt Magyar Kupát az ETO együttese hódította el az idei évben, miután a döntőben a Tarpa ellen aratott magabiztos győzelmet.

MLSZ Országos U19 Kupa, döntő

ETO FC Győr – Tarpa SC 6-0 (2-0)
Budapest, UTE Atlétikai Stadion. V.: Iványi (Vörös, Bizderi).

ETO FC Győr: Kocsis – Décsy, Koncz, Kulcsár (Gönye 75’), Bíró (Selyem 46’), Tudor, Bánáti, Herczeg, Csala (Bakó 65’), Lawrenzo (Tollár 79’), Nagy D. (Abraham 65’). Vezetőedző: Máté Győző.

Tarpa SC: Bukreiev (Hapon 64’) – Zayka, Lovchykov, Mykhalchuk, Kolenyk (Horbatov 76’), Nemes (Stratan 32’), Makshaiev (Shved 64’), Doloh, Boldizsár (Zakalyk 76’), Burdika, Pryhoda.

Gsz.: Bánáti (13’, 58’), Lawrenzo (38’, 78’), Csala (50’), Selyem (85’).

Nagy sikerrel zárta a szezont az U19-es együttes, miután a korosztály számára kiírt Magyar Kupa döntőjében a Tarpa ellen magabiztos győzelmet aratott.

A sorozat még novemberben kezdődött az együttes számára, ahol az UTE ellen kezdtek a fiatalok, és magabiztos, 3-0-s győzelmet arattak. Ezután újabb két idegenbeli mérkőzés következett, előbb a Szeged, majd a Gyirmót otthonában arattak egygólos győzelmet. Az elődöntőben az ETO Parkban fogadták a Ferencvárost, ahol egy hajrában szerzett góllal 3-2-re sikerült diadalmaskodni, egyúttal bejutni a döntőbe. A finálé magabiztos ETO-sikert hozott, ők emelhették magasba a Magyar Kupát!

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #utánpótlás |