ETO FC Győr: Kiütéses győzelem a női csapat első felkészülési meccsén

Győr+ eto.hu
2023.01.26. 12:59

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. A gárda a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Az ETO a 34. percben szerezte meg a vezetést. Tetszetős támadás végén került ki a bal oldalra a labda Németh Lorettához, aki egy átvétel után középre adott. Süle érkezett és ballal a kapu közepébe lőtt (0-1).

Az első félidőt végig kontroll alatt tartották a lányok, de a kapu előtt kissé pontatlanok voltak, így csak egy gólos előnnyel vonulhattak szünetre. A második játékrészre több helyen is változtatott Dörnyei Balázs vezetőedző.

A 63. percben egy távoli szabadrúgást Kocsán lőtt kapura, életerős bombája a felsőlécen csattant. Öt perccel később már eredményes volt az ETO új szerzeménye, aki Cameron indítása után higgadtan, az elmozduló kapus mellett a hálóba lőtt (0-2). Két percet kellett várni az újabb Kocsán-gólra, egy jobb oldali beadás után került elé a labda, majd állítgatás nélkül, tizennyolc méterről a rövid alsóba lőtt (0-3). A 88. percben egy labdaszerzés után Koszo lőtt huszonöt méterről óriási gólt a hosszú felsőbe (0-4). A hosszabbításban Kocsánt buktatták a tizenhatoson belül. A tizenegyest a sértett magabiztosan értékesítette (0-5), amivel megszerezte csapata ötödik, saját maga harmadik gólját, ezzel a végeredményt is beállítva.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |