ETO FC Győr: döntetlen a harmadik edzőmeccsen

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.01.20. 15:09

Harmadik felkészülési mérkőzését is lejátszotta az ETO FC Győr. A csapat a szlovák élvonalbeli Besztercebányával találkozott, és végzett 1-1-es döntetlenre.

ETO FC Győr – MFK Dukla Banksá Bystrica 1-1 (0-0)

Dunaszerdahely, MOL Academy.

ETO FC Győr: Gyurákovics – Kiss M., Szujó, Boldor, Vianna, Riquelme, Vingler, Bumba, Kröhn, Csóka, Lacza. 60. pertől: Ruisz – Vera, Szépe, Kiss M., Csontos, Anton, Tudor, Skvarka, Lacza, Lukic, Hamed. 

MFK Dukla: Hruska – Richtárech, L’upták, Rymarenko, Polievka, Migal’a, De Oliveira, Godál, Willwéber, Hlinka, Povazanec. Cserék: Trnovsky, Sledobník, Hanes, Depetris, Klimpl.

Gsz.: Hamed (70’) ill. Godál (65’).

A 6. percben Lacza érkezett Kiss M. beadására, fejese egy védőn megpattanva hagyta el a játékteret. Hét perccel később Kröhn adott remek labdát a kilépő Bumbának, aki centikkel emelt a kapu mellé. A 21. percben ismét Kröhn készített elő, jobbról beadott labdáját Bumba fejelte mellé. Fél óra játék után Polievka cselezte magát a kapu előterébe, lövését Gyurákovics lábbal hárította. A 35. percben begyakorolt szögletvariáció végén Willwéber lőtt kevéssel a kapunk mellé. Az első félidő vége előtt Kröhn próbálkozott még lövéssel, a labda egy védőről azonban levágódott, így szöglettel jöhetettek a győriek. A 65. percben az Anton szabálytalanságát követően megítélt büntetőt Godál magabiztosan lőtte a kapu közepébe 0-1. Öt perccel később jött az egyenlítés! Csontos adott remek labdát a kilépő Hamednak, aki a tizenhatoson belülre érve szépen kilőtte a hosszú alsót 1-1. A 83. percben Depetris lövését védte Ruisz bravúrral. Öt perccel a vége előtt Slebodník távoli bombáját követően Ruisz védett óriásit. Egy perccel később Willwéber csúsztatott közelről a léc fölé.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |