Labdarúgás

ETO FC: egy teszt pozitív lett

Illusztráció: eto.hu
Győr+
2020.09.16. 10:36

Az MLSZ előírásainak megfelelően hétfőn koronavírus teszten vettek részt az ETO Futball Kft. játékosai és alkalmazottai. Egy játékos teszteredménye pozitív lett, mindenki más egészséges.

„A Magyar Labdarúgó Szövetség hatályos előírásainak megfelelően az ETO Futball Kft. a mai, Békéscsaba 1912 Előre elleni Merkantil Bank Liga bajnoki mérkőzés előtt 48 órával koronavírus tesztnek vetette alá alkalmazottait, játékosait és a vezetőséget.  Egy esetben sajnos pozitív eredmény született, az érintett, tünetmentes de pozitív tesztet produkáló játékost a szabályozásoknak megfelelően klubunk azonnal elkülönítette.” – olvasható a klub hivatalos honlapján.

Az ETO Futball Kft. ahogy eddig, úgy ezután is mindent megtesz játékosai és alkalmazottai egészségének védelmében, ezért továbbra is kérjük a szurkolók és a szülők türelmét és együttműködését.

„A ma esti, Békéscsaba 1912 Előre elleni mérkőzésen bár nem kötelező, de mi mindenkinek ajánljuk, hogy viseljen maszkot, használjon kézfertőtlenítőt és tartsa be a másfél méteres távolságot másoktól! Első az egészség!” – zárták.

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #labdarúgás | #WKW ETO FC |