ETO: döntetlen Kozármislenyben

Győr+ | Fotó: eto.hu, archív
2022.11.13. 17:01

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában Kozármislenybe látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, abban a reményben, hogy az együttes három ponttal tér haza.

A Kozármisleny a korábban lejátszott tizenhat mérkőzéséből csak hármat nyert meg, kétszer végzett döntetlenre, és tizenegyszer szenvedett vereséget. Az így megszerzett tizenegy pontjuk a tabella utolsó előtti, 19. helyére volt elég az ETO elleni meccs előtt.

Ilyen előzmények ismeretében idegenbeli sikerben bíztak a mieink. Tímár Krisztián az alábbi kezdőcsapatot küldte pályára: Fadgyas – Kovács K., Papp, Fodor, Szujó, Benczenleitner, Toma, Tuboly. Kovács I., Vitális, Babati.

A csapatok sokáig nem találtak egymáson fogást, mígnem az első játékrész utolsó percében a hazaiak Beke révén megszerezték a vezetést (1-0).

A folytatásban az ETO egyenlítő találatára a 79. percig kellett várni. Ekkor egy jobbról érkező beadásra érkezett Kovács K., amit kapásból a léc alá lőtt (1-1).

A hajrában Tímár Krisztián, az ETO vezetőedzője kapott sárga lapot, az eredmény azonban nem változott. A mieink egy pontot hoztak el Kozármislenyből.

Tímár Krisztián: Azt gondolom, hogy egy küzdelmes első félidő után a lehető legrosszabbkor kaptunk egy gólt, úgy, hogy nekünk kellett volna gólt szerezni, de sajnos a letámadásból az ellenfél szerzett előnyt. Ez egy mélyütés volt abban a pillanatban, de a szünetben próbáltuk rendezni a sorokat, és azt gondolom, hogy a második játékrészben már sokkal több helyzetünk volt, igaz a Kozármisleny hellyel-közzel át tudta venni a játék irányítását, de az utolsó félórában gólt rúgtunk, és azt gondolom, hogy egy kiállítás benne maradt a mérkőzésben. Összességében örülök, hogy az egy pont meg lett, de úgy érzem, hogy a végén meg tudtuk volna fordítani a mérkőzést. Rendezzük a sorokat a következő két hétben, és a Diósgyőr ellen folytatjuk hazai pályán.

Forrás és további részletek: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NBII |