Hirdetés
Győri Audi ETO KC

Esküvők nyara a kézis lányoknál

Fotó: Kovács Anikó
Győr+
2022.07.13. 08:49

A Győri Audi ETO KC csapatában több játékos is férjhez ment a nyáron. Az elmúlt hónap során Lukács Viktória és Faluvégi Dorottya mellett Silje Solberg is örök hűséget fogadott párjának.

Hirdetés

A nyári „ETO-s” esküvők sorát Lukács Viktória és kézilabdázó kedvese, Győri Mátyás kezdte meg, akik június végén, Győrben mondták ki egymásnak a boldogító igent.

A 22-es szám végigkísért minket az életünkben, ezért szerettük volna a nagy napunkat is 22-én tartani. Sajnos ez idén júniusban egy szerdai napra esett, ezért úgy döntöttünk, hogy 22-én szűk családi és baráti körben tartjuk meg a polgári esküvőnket, két nappal később pedig megtartottuk a “nagy lakodalmat” is. Június 24-én 120 fős násznéppel ünnepeltünk együtt az Achilles-parkban. Meghívottak voltak egykori és mostani csapattársak, valamint olyan emberekkel, akikkel a kézilabda hozott össze minket.” – mondta az újdonsült, mostantól férjezett nevét mezén is használó Győri-Lukács Viktória.

Hirdetés

A csapat másik jobbszélsője Faluvégi Dorottya július 2-án, Etyeken kötötte össze életét párjával, Kimmel Markussal.

„Életem legcsodásabb napja volt, minden a lehető legjobban sikerült. Nagyon meghitt volt a szertartás és egyben óriási buli is, az éjféli menünek kitalált hamburger pedig tarolt a vendégek között” – mondta a friss házas Faluvégi Dorottya az esküvőt követően.

Ám ezzel még nem ért véget az esküvők sora, hiszen Silje Solberg a csapat kapusa július második hétvégéjén, 9-én szombaton Norvégiában fogadott örök hűséget párjának, Lars Oesthassel-nek..

„Lars és én összekötöttük az életünket. Életem egyik legcsodálatosabb napját ünnepelhettem együtt a családommal és a barátaimmal. Nagyon boldog vagyok.” – mondta Silje Solberg.

Forrás: gyorietokc.hu/Pulai Sarolta

Kapcsolódó témák: #esküvő | #Győri Audi ETO KC |
likeold
a fb oldalunkat