Érzelmes videóval bíztat szurkolásra az ETO FC Győr

HAK Fotó: ETO FC Hivatalos Facebook
2023.07.14. 13:23

Az ETO Stadion hazai jegypénztárában július 15-től augusztus 16-ig lehet megváltani a 2023/2024-es NB II-es szezonra szóló bérleteket. A klub pedig a szurkolók érzelmeire igyekszik hatni egy szlogennel és egy érzelmes videóval, hiszen nagyon is igaz: aki szívvel harcol, sosem veszít!

Régóta várják már az ETO-szurkolók a csapat felemelkedését, és ezt most nem csak az NB II-ből az NB I-be való feljutásra kell érteni. Az elmúlt években talán csak két dolog maradt meg a győri zöld-fehér szimpatizánsoknak: a remény a jobbra és az ETO szív, amely addig dobog, amíg csak élnek. S most úgy tűnik elindult valami, talán azok is kezdik megérteni, mint jelent az ETO, akik eddig nem tették, ilyen olyan okokból vagy érdekekből. Ne is beszéljünk többet a múltról! Vagyis erről a múltról ne! Mert az ETO-nak van egy dicső, egy fényesen ragyogó és csodálatos múltja, amit nem szabad elfelejteni.

Viszont a jelent megélni, a jövőt pedig építeni kell. A mostani klub körüli események, a minőséginek tűnő igazolások azt mutatják, hogy valami elkezdődött. S talán nem csak üres reménykedésekkel lesz tele ez a szezon.

Ahhoz pedig, hogy egy focimeccs igazán jó legyen, s egy klub igazán sikeres legyen, a szurkolók is kellenek. Győrben pedig kiváló szurkolók vannak, akik szeretnének végre focit, küzdelmes és harcos focit látni, na meg érezni, hogy nem csak bennük dobban meg az ETO-szív.

A klub a bérletvásárlásra, így a szurkolásra ösztönző kisvideójával éppen ezt próbálja sugallani: Győrben nem felejtik a dicső múltat, tisztában vannak a jelennel, de épp itt az ideje elkezdeni az jövővel foglalkozni. Ehhez pedig elszánt játékosok és elszánt szurkolók kellenek, akik képesek bármit megtenni imádott klubjukért. Szóval igen, aki szívvel harcol, sosem veszít!  Ennek be kell jönnie! 

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás | #NB II |