Erősítés az élvonalból

Győr+ Fotó: ETO FC
2023.06.17. 13:33

Az NB I-ben szereplő Kecskemét gárdájától érkezik jobbhátvéd a következő szezonra a 21 esztendős Buna Gábor személyében.

Buna Gábor alapemberként nagy szerepet játszott abban, hogy 2022 végén a Kecskemét hosszú idő után feljutott az élvonalba. A Honvédban nevelkedő, jobboldali védő nyártól már az ETO sikereiért fog küzdeni, ahol bízik benne, hogy jó teljesítménnyel nagy segítségére lesz a csapatnak.

Két szép esztendőt töltöttem el Kecskeméten, viszont nagyon boldog vagyok, hogy már itt lehetek Győrben, az ETO kötelékében. Nagyon nagy múltú klubba érkeztem, örülök, hogy lehetőséget kaptam, hogy egy ekkora csapatnál bizonyíthatok, úgy gondolom, nagyon szép sikereket érhetünk el együtt. Szeretnék stabil játékossá válni a következő szezonban, ahol jó teljesítménnyel akarok bizonyítani a stábnak és a szurkolóknak egyaránt” – mondta Buna Gábor.

Köteles László sportigazgató nagy reményeket fűz a játékoshoz, és bízik benne, hogy gyorsan beilleszkedik a csapatba, aminek hosszútávon hasznos tagja lesz.

“Gabi személyében egy nagyon tehetséges játékossal bővült a keretünk” – kezdte Köteles László. – “Ismerem őt az utánpótlás-válogatottakból, ahol több korosztályban is szóhoz jutott. Amellett, hogy jó kvalitású játékos, a személyiségével is beleillik a csapatba, hiszen ugyanúgy, mint mi, ő is a kemény munkában hisz. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos tagja lesz a csapatunknak.”

Forrás: ETO FC Győr

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |