Élőben néztük meg Cristiano Ronaldót

Pécskai István Fotó: Vig Norbert
2023.09.09. 02:22

A Győr+ Média stábja is ellátogatott a Szlovákia–Portugália labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre, amelyet Pozsonyban rendeztek.

A mérkőzésen kiváló hangulatot teremtettek a szurkolók. Összesen 21 473 néző váltott jegyet a meccsre, amelyen meglepetésre a szlovákok játszottak jobban. A hazaiak több ígéretes lehetőséget is kialakítottak – főként az első félidőben –, de nem tudták kihasználni a helyzeteiket. Mindez megbosszulta magát, mivel nem sokkal a szünet előtt a portugálok előnybe kerültek Bruno Fernandes révén. Utóbb kiderült, a Manchester United klasszisának találata végül az 1-0-s győzelmet jelentette a vendégeknek.

Fotó: Vig Norbert

Bár gólt nem szerzett, szinte minden Cristiano Ronaldóról szólt a meccs előtt, alatt és után. A portugálok ötszörös aranylabdás támadója hihetetlenül népszerű Szlovákiában is. Rengeteg fiatal érkezett CR-mezben a találkozóra, sőt még egy hatalmas ,,I love Ronaldo” feliratú transzparenst is kifeszítettek a hazaiak egyik szektorában. Rengetegen próbáltak aláírást és közös fotót kérni tőle – néhányan, a legszerencsésebbek sikerrel is jártak a találkozó után.

Fotó: Vig Norbert

Ami az Eb-győztes csatár teljesítményét illeti: végig hatalmasat küzdött a találkozón, sokat mondó, hogy becsúszva még a hazaiak kapusát is telibe trafálta, annyira szeretett volna gólt szerezni. 38 évesen is elképesztő győzni akarás jellemzi, a motivációja minden fiatal labdarúgó számára követendő példa lehet. Korszakos zseni, aki immáron 20 éve a legmagasabb szinten teljesít.

Fotó: Vig Norbert

Joggal vetődik fel vele kapcsolatban a kérdés: ő minden idők legjobb labdarúgója?

Kapcsolódó témák: #Európa-bajnoki selejtező | #labdarúgás |