Férfi kézilabda

Elismerték Auer Károly munkáját

Fotó: Facebook
Győr+
2020.08.22. 18:24

A kiváló sportembert és sportvezetőt Csik Ferenc emlékplakettel jutalmazták kimagasló munkavégzése miatt.

Auer Károly Budapesten vehette át a Csik Ferenc emlékplakettet, amelyet a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség képviselői adtak át a győri szakembernek.

Az indoklás szerint a Széchenyi István Egyetem Sportegyesülete Kézilabda Szakosztályának vezetője az egyetemi kézilabda sport terén évtizedes kiemelkedő munkát végzett.

A győri sportszakember közösségi oldalán az alábbi sorokkal mondott köszönetet:

„Szavakban nem tudom kifejezni, ezért ezúton is csak a köszönetemet szeretném kifejezni minden kollégámnak. Dr. Gyömörei Tamásnak, Kuti Józsefnek, Bogdán Eszternek, dr. Darnóiné Czika Eszternek, dr. Darnói Norbertnek, Hoffmann Ákosnak, Turi Edinának, dr. Filep Bálintnak, Endrődi Péternek és természetesen az edző kollégáknak. A CSAPATNAK, hisz ezt az elismerést nélkülük nem érhettem volna el.

Külön szeretném megköszönni a MEFS leköszönő elnökének Prof. Dr. Kiss Ádám úrnak, hogy munkámat segítette az elmúlt években! Hajrá AGROFEED ETO SZESE! Hajrá Egyetemi Kézilabda! Hisz mottónk a jövőben sem változik! „Tanulj és sportolj!” Mert nekünk valóban szívügyünk Győr és a Széchenyi István Egyetem! Köszönettel: Auer Károly

Kapcsolódó témák: #AGROFEED ETO-SZESE | #kézilabda |