Hirdetés

Egyre jobb szezonokat zárnak az ETO HC csapatai

Fotó: gyorijegsport.hu
Győr+
2020.04.24. 19:40

Egyre sikeresebbek a Győri NEMAK-DANA ETO HC utánpótlás csapatai a bajnokságokban - olvasható a gyorijegsport.hu-n.

Hirdetés

Az idei csonka bajnokság végeztével is eredményt hirdetett a Magyar Jégkorong Szövetég az utánpótlás korosztályok bajnokságaiban. Igaz, hogy nem volt igazi rájátszás és helyosztók sem, így az eredményeket a meglévő mérkőzések és pontozás alapján állapították meg.

Először úgy tűnt, hogy az U14-es korosztály a 11-ik helyen végez, de hosszas számítások alapján a DVTK csapata két helyet előbbre lépett. Így az ETO a 14-ik lett U14-ben, amely azért is szép eredmény, mert több csoportban, összesen 37 csapat nevezett a szezonra.

Hirdetés

A 16 éven aluliak bajnokságában a rájátszást érő 8-ik hely lett az ETO csapatáé. Olyan csapatokat sikerült magunk mögé szorítani, mint az FTC, vagy a Dunaújváros. Előttünk szinte kivétel nélkül nagy múltú, nagy nevű együttesek szerepelnek.

Az U18-as csapat szintén az előkelő 8-ik helyen végzett a 2019/20-as szezonban komoly hajrával és eltökéltséggel. Köszönhetően az U18-as játékosok feljátszási lehetőségének is, a Győri NEMAK-DANA ETO HC U21-es csapata érte el a legjobb helyezést, 6-ik lett. A rájátszásban különösen hajtós mérkőzésen maradt alul az Ifj. Ocskay Gábor Akadémia csapatával szemben. Ők lettek a bajnokok is, a MAC a Debrecen a Vasas és a DVTK előtt. Az ETO pedig olyan csapatokat hagyott maga mögött, mint az UTE, a Dunaújváros, vagy az FTC.

Forrás: gyorijegsport.hu

Kapcsolódó témák: #Helyi sport |
likeold
a fb oldalunkat