NB II

Egy pontot tartott itthon az ETO

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.02.14. 18:18

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata hazai pályán fogadta a Dorogi FC gárdáját az ETO Parkban,

Egy sikertelenül megvívott soroksári bajnoki mérkőzés után a győri csapat abban a reményben lépett pályára, hogy javítani tudja a múlt heti fiaskót és hazai pályán tovább növeli pontjai számát a Dorog ellen.

Az első negyedórában ismerkedtek egymással a csapatok, egyik együttes sem vállalt túl nagy kockázatot. A huszadik perctől aztán egyre többet fordult meg a Dorog az ETO kapujának környékén. Hamarosan kavarodás alakult ki a hazai kapu előtt, ami végén Kovács Krisztián tudott felszabadítani.

Két perccel később már betaláltak a vendégek. Kanalos szépen tolta befelé balról a labdát, majd tizennyolc méterről hatalmas gólt rúgott a hosszú sarokba 0-1.

A 27. percben gyorsan jött az egyenlítés. Egy élesen belőtt szöglet át szállt a hosszúra, anélkül, hogy bele tudtak volna érni a védők, Fejes pedig zavartalanul fejelt közelről a hálóba 1-1.

A gól után feljebb jött az ETO, kiegyenlítődött a játék, de gólt az első játékrészben már nem szerzett egyik csapat sem.

A második félidőben mindegyik gárda neve mellé egy-egy lehetőség adódott. Először a 70. percben egy dorogi szabadrúgás kellemetlenül érkezett Gundel-Takács kapuja elé, az ETO hálóőre rossz helyre ütötte a labdát, a vendégek támadója azonban közelről fölé lőtt.

WKW ETO FC Győr – Dorogi FC 1-1 (1-1)

Győr, ETO Park, zárt kapuk mögött. V.: Kovács I. (Máyer, Rózsa).

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes, Sipőcz (Erdei 46’), Bagi, Kiss M. (Horváth O. 64’), Berki (Egerszegi 64’), Priskin, Májer (Vitális 76’). Vezetőedző: Csató Sándor.

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Dlusztus, Belényesi, Papp, Mészáros, Ryashko, Tóth B. Zuigéber (Nyíri 90’), Szabó L. (Beliczky 89’), Kanalos (Girsik 79’). Vezetőedző: Fenyvesi László.Gsz.: Fejes (27’) ill. Kanalos (22’).

A mérkőzés utolsó pillanataiban volt lehetőségünk megnyerni az összecsapást, Vitális szabadrúgása élesen szállt be középre, de senki nem tudott beleérni, a labda át szállt a túloldalra, így a második negyvenöt percben nem született több gól, tehát a végeredmény nem változott.

Forrás: eto.hu

Tekintse meg a mérkőzésen készült képgalériánkat!

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #WKW ETO FC |