Egy gólos vereséggel indítottuk a bajnoki szezont

Győr+
2019.09.15. 11:19

A bajnokság első fordulójában a Budai Farkasok csapatát fogadtuk a Magvassyban, ezúttal Czene nélkül, hiszen a Tatai AC elleni Magyar Kupa mérkőzésen ujjtörést szenvedett.

Majd egy órás csúszással indult a mérkőzés, a gólzáporos NBII-es meccs miatt. Azonban ifjúsági korú játékosainkból álló csapatunk 37-33-ra legyőzte veszprémi ellenfelét, megalapozva a jó hangulatot a csarnokban. A mérkőzést a Paár, Kovácsovics, Schneider, Goór, Németh, Papp védő-sorral kezdtünk, kapuban Pulaival. A mérkőzést részünkről Paár góljával kezdtük, majd egy szabálytalan vendég védekezés következtében, Goór és Sokoray ütközött össze, utóbbinak fel is repedt a szemöldöke így pár perc kényszerpihenőre volt szüksége.

Az első perctől kezdve a vendégeknél volt a vezetés, Deáki István nem is vesztegette idejét, a 12. percben már időt is kért 6-9-es hátránynál. A kapuban cseréltünk is, Nahaj érkezett és egyből bravúros védést mutatott be. Az időkérést követően sem tudtunk közelebb férkőzni ellenfelünkhöz, a 20. percben 9-13-at mutatott az eredményjelző. A játékrészből fennmaradó időben rengeteg technikai hibával játszottunk és a ziccereket is rendszerint hárította a vendégek hálóőre. Félidőben: 11-16.

Fotó: Rózsa Tamás

A második játékrészben egy cserével érkezett csapatunk a pályára, Papp helyett Lakosy érkezett a jobb oldalunkra. Tíz perc elteltével a vendégek még mindig négy góllal vezettek (15-19), azonban emberelőnyünket jól kihasználva, Schneider talált a kapuba, az állást módosítva 16-19-re. Az ezt követő tíz percben tartani tudtuk a három gólos különbséget, Lakosy, Kovácsovics és Schneider talált a kapuba (50. perc 20-23). Az ellenfél azonban továbbra is pontosabb játékot mutatott, nagyobb százalékban tudták értékesíteni helyzeteiket is.

Az utolsó három perchez érve, a vendégek 23-26-os vezetéssel érkeztek. Rendkívül szoros végjátékot láthatott a kilátogató publikum, Deáki István nyitott védekezést kért játékosaitól, melynek eredményeként kétszer is labdát tudtunk szerezni. Az utolsó percre már csak egy gól volt a vendégek előnye, azonban Kovácsovics az utolsó ziccert nem tudta értékesíteni így a vendégek vitték magukkal a győzelemért járó két pontot. Végeredmény 25-26.

Fotó: Rózsa Tamás

Deáki István: „Meghaltunk a pályán, de sok hibával játszottunk.”

AGROFEED ETO-SZESE – Budai Fakrasok NKFT 25 – 26  /11-16/

Agrofeed ETO-SZESE: Nahaj, Pulai, Bella 1, Sokoray 3, Kőhalmi, Győri-Dani, Goór 1, Schneider 6, Kovácsovics 3, Vékony , Fekete , Lakosy 1, Papp 2, Paár 5, Pordán, Németh 3 Edző: Deáki István.

Folytatás:
NBI/B férfi felnőtt II.forduló

2019.09.22. 16:00
Pécsi VSE – Agrofeed ETO-SZESE
Helyszín: Városi Sportcsarnok, Mohács

Forrás: etokc.hu

Kapcsolódó témák: #ETO-SZESE | #Helyi sport |