WKW ETO FC

Duna Aszfalt – ETO a tavaszi nyitányon

Illusztráció: eto.hu
Győr+
2020.02.01. 13:24

Vasárnap 14:00 órakor a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában Tiszakécskén lép pályára az ETO.

Szimcsón kívül nincs sérült, mindenkire számíthat Kondás Elemér vezetőedző, így teljes kerettel vághatnak neki az év első tétmeccsének. Megismételve az őszi szereplést, ahol Andric és Vári góljával 2:1-es győzelmet szereztek a győriek, most is a három pont megszerzése a cél a Tisza-parti együttes otthonában. Hajrá ETO!

Az ellenfél 6 győzelemmel, 3 döntetlennel és 11 vereséggel a tabella 16. helyét foglalja el. A 2018/2019-es szezon óta szerepelnek a másodosztályban, azóta összesen három alkalommal találkoztak velük a zölod-fehérek és a győriek számára mindig sikerült pontot szerezni, kétszer ETO győzelem, egyszer pedig 1:1-es döntetlen született. Tavaly tavasszal idegenben Herczeg Miklós irányításával 1:0-ás győzelmet arattak, ahol a fiatal tehetség, Múcska Viktor szerezte a döntő találatot.

Kondás Elemér: „Természetesen felkészültünk az ellenfélből, nem lesz egyszerű mérkőzés, de úgy gondolom az NBII-es osztályban bárki bárkit meg tud verni, viszont nekünk egy célunk van, hogy nagyon jó eredménnyel hagyjuk el a tiszakécskei stadiont!”


Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #WKW ETO FC |