Dráma a pályán: félbeszakadt Kerkez Milosék meccse

MTI Fotó: AFC Bournemouth Hivatalos Facebook oldala
2023.12.16. 21:15

Félbeszakadt az ETO volt játékosának, Kerkez Milosnak a meccse a Prmier League-ben. Bournemouth csapatkapitánya, Tom Lockyer összeesett a pályán.

A 29 éves védő úgy csuklott össze a második félidő elején 1-1-es állásnál, hogy nem volt a közelében senki. Az újonc Luton vezetőedzője, Rob Edwards azonnal észlelte a bajt, a pályára rohant, elhúzta onnan a játékosait, hogy a mentők zavartalanul megkezdhessék az elsősegélynyújtást. A két csapat hat perccel az eset után az öltözőbe vonult. A walesi válogatott futballistát hordágyon a közönség vastapsa közepette vitték le a játéktérről. Később arról is döntés született, hogy nem folytatják az összecsapást, melyen a Bournemouth magyar válogatott légiósa, Kerkez Milos kezdőként lépett pályára.

Lockyer bő fél éven belül másodszor esett össze a pályán, május 27-én a feljutásért vívott rájátszás döntőjében ugyanez történt vele. Akkor öt napot töltött kórházban, ahol szívműtétet hajtottak végre rajta.

A szombat délutáni programban nem várt izgalmakat és óriási meglepetést hozott a címvédő és Bajnokok Ligája-győztes Manchester City Crystal Palace elleni összecsapása, a vendég londoni csapat ugyanis 2-0-s hátrányból visszakapaszkodott és a 95. percben büntetőből egyenlített. A BL-ből kiesett Newcastle United viszont remek második félidei teljesítményének köszönhetően 3-0-ra verte a Fulhamet.

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #Kerkez Milos | #Premier League |