Döntetlent játszott az ETO

Fotó: eto.hu
Győr+
2019.10.20. 19:59

A WKW ETO FC hazai pályán mérkőzött meg a Vác csapatával vasárnap, az NB II-es labdarúgó bajnokság vasárnapi, 13. fordulójában.

Az ETO FC az élvonalba jutást tűzte ki célul, a Vác FC azonban nem bizonyult könnyű ellenfélnek. Nem sikerült legyőzni a Vácot, pedig megvoltak az ETO lehetőségei a győzelemre: három kapufa, mellette több helyzet mindkét félidőben, azonban nem tudtak gólt szerezni.

Az első félidőben első perceiben nagyobb fölényben játszott a Győr a Vác ellen, de az első 15 perc után azonban rendezte sorait a Vác.

A kapujuk elé betömörülő vendégek védelmét nem sikerült feltörni, az utolsó kulcspassznál vagy átadáskor mindig pontatlanok voltak a hazaiak, ha pedig sikerült kapura fordulniuk vagy eltalálni a váci kaput, nem volt szerencséjük, mivel vagy a felső kapufa vagy a váci kapus hárított.

A szünet fokozódott a küzdelem, hatalmasat  harcolt mindkét csapat, telt az idő és sajnos továbbra is gól nélküli döntetlent mutatott az eredményjelző.

A hajrára mindent beleadott az ETO a győzelem megszerzése érdekében, azonban nem változott az eredmény, csalódást keltő döntetlent játszottak a sereghajtó Vác ellen, hiába álltak sokkal közelebb a győzelemhez. Folytatás jövő vasárnap Dorog ellen. 

Eredmény:
WKW ETO FC Győr – Vác FC 0-0

Forrás: eto.hu


 

Kapcsolódó témák: #Helyi sport | #WKW ETO FC |