Döntetlent játszott a Gyirmót

Fotó: O. Jakócs Péter
MTI
2022.04.24. 21:35

Az utolsó előtti helyen álló Gyirmót FC Győr 1-1-es döntetlent játszott a vendég Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A hazaiaknak ez volt sorozatban a kilencedik, otthon pedig egymás után az ötödik nyeretlenül megvívott bajnokijuk.  A Honvéd ennek az eredménynek köszönhetően változatlanul hat ponttal és egy pozícióval előzi meg a tabellán a Gyirmótot.

Kiegyenlített küzdelmet hozott a kiesés elkerüléséért küzdő csapatok összecsapásának első félideje, melynek során valamivel veszélyesebbnek bizonyult ugyan a Honvéd, mégis 1-1-es döntetlennel vonultak szünetre a felek. A vezetést a vendégek szerezték meg a 20. percben, de a Gyirmót hét perccel később válaszolt, majd a félidő végéig mindkét oldalon adódtak gólszerzési lehetőségek, ám egyik fél sem járt sikerrel.

Fordulás után taktikai csata bontakozott ki, javarészt a mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem igazán forogtak veszélyben. A hajrához közeledve egyre több volt a hiba és a pontatlanság mindkét együttes játékában. A 90. percben a Honvéd kapufáig jutott, a ráadásban pedig még a Gyirmót előtt is adódott nagy gólszerzési lehetőség, végül azonban maradt a döntetlen és a pontosztozkodás.

Galéria: O. Jakócs Péter

Kapcsolódó témák: #labdarúgás |