Labdarúgó NB I

Döntetlent játszott a DVSC a Gyirmót vendégeként

Fotó: Vig Norbert
MTI
2021.12.19. 19:00

A Gyirmót nem tudta legyőzni otthon a Debrecent vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában.

A sereghajtó hazai csapat a gól nélküli döntetlennel öt mérkőzés óta nyeretlen.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Gyirmót FC Győr-Debreceni VSC 0-0


Győr, ALCUFER Stadion, 811 néző, v.: Erdős
sárga lap: Babunski (55.)

Gyirmót:    
Hársfalvi – Szegi, Ene, Széles, Zeke – Medgyes, Nagy P., Vass Á., Hajdú Á., Varga B. (Lencse, 77.) – Simon A. (Hasani, 57.)

Debrecen:   
Gróf – Baranyai, Pávkovics, Deslandes, Ferenczi – Bévárdi, Baráth, Babunski (Varga J., 78.), Ugrai (Soltész, 78.) – Dzsudzsák (Sós, 72.), Tischler (Szécsi, 78.)

Megszállta a saját térfelét a Debrecen, átengedte a területet a Gyirmótnak és labdaszerzések után igyekezett gyors ellentámadásokat vezetni, illetve időnként letámadással is próbálkozott. A hazaiak többször be tudták juttatni a labdát a vendégek tizenhatosára, de komoly helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. Sok hibával játszott mindkét csapat, így összességében kevés gólszerzési lehetőség akadt az erős szélben rendezett összecsapás első félidejében.    

A Gyirmót videózást követően büntetőhöz jutott az 55. percben, mert Babunski egy felugrásnál lekönyökölte Simont, akinek vérzett az orra. A tizenegyest Varga Barnabás a jobb kapufára lőtte. Ezenkívül is volt helyzete ebben az időszakban – több is – a Gyirmótnak, de egyikkel sem tudott élni. A Debrecen sem veszélyeztette komolyan a hazai kaput, így gól nélkül zártak a csapatok.

Galéria: Vig Norbert

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #Helyi sport | #labdarúgás |