A Kaposvári Rákóczi FC-vel

Döntetlent játszott a WKW ETO FC

Fotó: Víg Norbert
Győr+
2020.08.06. 06:46

Szerda este 19:00 órakor csapott össze a WKW ETO és a Kaposvár az NBII Merkantil Bank Ligában. 1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

Többnyire mezőnyben folyt a játék a félidő elején, egyik kapu sem forgott igazán veszélyben. Az 5. percben Gundel-Takács egy szöglet utáni fejesre vetődött el szép mozdulattal, majd újabb sarokrúgásra jött ki jól. A 25. percben egy szép akciót követően Vári kényszerítőzött a jobb szélen, majd a visszakészített labdán egyet igazított és a tizenhatos sarkáról centikkel a kapu fölé lőtt.

A 41. percben váratlanul megszerezte a vezetést a Kaposvár, Nagy János maradt üresen a jobb oldalon, aki 15 méterről pontosan gurított a jobb alsó sarokba. (0-1)

Lendületesen kezdtük a második játékrészt, több akciót is kidolgoztunk a vendég kapu előterében. Az áttörést a csereként beállt Szimcso hozta meg, aki nagy kedvvel szállt be a játékba. A 70. percben egy szabadrúgást ívelt fel az ötös előterébe, amit a felhúzódó Lipták a védők között a hálóba fejelt. (1-1)

A mérkőzés hátralévő részében mindkét együttesnek meg volt a lehetősége, hogy eldöntse a mérkőzést, de a kapuk érintetlenek maradtak, így igazságos döntetlen született.

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO | #labdarúgás |