Osztrák csapat ellen meccseltek

Döntetlen játszott a Gyirmót

Fotó: gyirmot.hu (Archív)
Győr+
2020.01.18. 21:25

A Gyirmót FC Győr is felkészülési mérkőzést játszott szombaton, az Alcufer Stadionban az osztrák SK Vorwärts Steyr-t fogadták. A végeredmény tanulságos, gól nélküli döntetlen lett.

Kezdőcsapatok:

Gyirmót FC Győr: Rusák (46.p. Hársfalvi) – Krebsz, Lipták, Németh B., Présinger, Nagy P., Lázár, Vogyicska, Mayer Á., Májer M., Heffler, Vezetőedző: Csertői Aurél

SK Vorwärts Steyr: Staudinger – Marceta, Roman, Fahrgruber, Mustecic, Prada, Hodzic, Brandstätter, Himmelfreundpointner, Sulejmanovic, Halbartschlanger, Vezetőedző: Wilhelm Wahlmüller

Összefoglaló:

15.perc: Mayer került ziccerbe Nagy Patrik passzát követően, azonban egy vendég védő még az utolsó pillanatban blokkolni tudta a fiatal támadó lövését. A lepattanó labdát Májer lőtte kapura, amit Staudinger szögletre tudott ütni.

33.perc: Heffler 20 méteres lapos lövése suhant el centikkel a jobb oldali kapufa mellett.

44.perc. Heffler jobb oldali szögletét követően Németh Bence fejesét rúgták ki a gólvonalról.

Félidő 0-0

60 perc: Cserélt a Gyirmót: Mayer, Májer, Lázár, Vogyicska, Heffler le
Koltai, Tóth Szabó, Herjeczki, Kontár be.

61.perc. Tóth Bence indítását Herjeczki lőtte nagy helyzetben mellé.

A mérkőzésen végül nem esett gól, így a csapatok 0-0-ás végeredménnyel hagyták el a játékteret.

„Szakmailag hasznos mérkőzést játszottunk, bár a felkészülésünk ezen időszakában előfordul, hogy helyenként nem alakul ki folyamatos játék és akadozik a gépezet. Helyzeteink alapján győzhettünk volna, de így is elérte célját a találkozó.” – fogalmazott a Gyirmót hivatalos honlapjának Csertői Aurél vezetőedző.

Kapcsolódó témák: #Gyirmót FC | #helyi spo | #labdarúgás |