Döntetlen Csákváron

Győr+
2022.12.04. 15:41

A Merkantil Bank Liga 19. fordulójában Csákvárra látogatott az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol az első félidőben érintetlenek maradtak a hálók, majd a második játékrészben gyors gólváltás követően kialakult az 1-1-es végeredmény.

Aqvital FC Csákvár – ETO FC Győr 1-1 (0-0)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont. V.: Rúsz (Márkus, Berényi).
Aqvital FC Csákvár: Auerbach – Murka, Alaxai, Karacs, Baranyai, Gazdag (Kocsis 69′), Magyar, Körmendi, Torvund (Janyickij 86′), Baracskai (Kártik 69′), Fejős (Tamás N. 49′). Vezetőedző: Tóth Balázs.
ETO FC Győr: Ruisz – Kovács K., Fodor, Szujó, Vincze (Benczenleitner 46′), Kiss Be., Kiss M., Vitális (Tuboly 65′), Kiss Ba., Borsos (Óvári 85′), Lacza (Kovács I. 80′). Vezetőedző: Tímár Krisztián.
Gsz.: Murka (64’) ill. Borsos (69’).

Az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, labdavesztés után Baracskai lépett ki két védő között, majd lövését Ruisz védeni tudta. A 25. percben Vincze szabálytalankodott Gazdaggal szemben, a veszélyes helyről elvégzett szabadrúgás Kiss Balázst találta telibe. Négy perccel később a vendégek előtt adódott nagy helyzet, Lacza a bal kapufánál került lövőhelyzetbe, Alaxai becsúszva hatalmasat mentett. A 41. percben nagy helyzet adódott az ETO előtt: Vitális sarokkal passzolt Lacza elé, aki nagy helyzetben lőtt, ám Auerbach hatalmas bravúrral szögletre mentett.

Az 56. percben Torvund elé került a labda a a zöld-fehérek tizenhatosán belül, aki kissé kisodródva lőni tudott, ám Ruisz szögletre mentett. Egy perccel később ismét Torvund volt a főszereplő, Murka csúsztatása után hatalmas ziccerben hibázott. A 64. percben megszerezte a vezetést a Csákvár. Baracskai balról belőtt szabadrúgására Murka érkezett középen, majd szépen csúsztatott a hosszúba. Ruisz csak beleérni tudott, védeni azonban nem 1-0.

Gyorsan jött az egyenlítés, Borsost buktatta a tizenhatoson belül Baracskai, amiért a játékvezető büntetőt ítélt. A tizenegyest a sértett magabiztosan gurította a kapuba 1-1. A hosszabbításban Karacs tudott tisztán fejelni egy jobboldali szögletet követően, ám Ruisz magabiztosan gyűjtötte be a labdát. Ezután már egyik kapu előtt sem alakult ki lehetőség, így egy ponttal térhet haza Csákvárról az ETO.

Tímár Krisztián: Amennyiben a helyzeteinkkel jobban sáfárkodunk, akár nyerhettünk is volna, így azonban igazságos a döntetlen.

Forrás: ETO FC Facebook
Fotó: Kricskovics Antal/ETO FC Facebook

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #labdarúgás | #NB II |