Döntetlen a Puskás ellen

Fotó: eto.hu
Győr+
2022.10.16. 18:09

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Puskás Akadémia gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata.

A Simple Női Liga 8. fordulójában a Puskás Akadémia gárdáját fogadta az ETO FC Győr NB I-es labdarúgócsapata, ahol 1-1-es félidőt követően, a második játékrészben is mindkét csapat egyszer eredményes tudott lenni, így döntetlennel zárult az összecsapás.

A találkozó részletes tudósítása elolvasható itt!

Dörnyei Balázs (ETO): – Az eleje nagyon kapkodós volt, érthetetlen miért ilyen feszültek a játékosok, amit aztán átragasztanak egymásra. Az első félidőben lehetett volna akár 3-1 is, de ehhez be kell rúgnunk a helyzeteket. A második játékrész már nehezen értékelhető, kaotikus játék volt, mindkét csapat hajtott, hogy megnyerje a mérkőzést. Amit akkor teljesítettünk, az alapján az egy pont reális, habár nem ez lenne a realitás, de ma ennyi volt benne.

Halász Kinga (Puskás Akadémia): – A mai teljesítményünkkel maximálisan elégedett vagyok, szervezettek voltunk, a játékosok betartották a taktikai utasításokat. Az elmúlt héten jobban készültünk az ellenfélre, tudtuk, hogy egy erős csapattal fogunk találkozni. Az elején jól kezdtünk, ha kicsit élesebbek vagyunk, akkor sikerül megszereznünk a vezetést. Utána volt egy tizenöt-húsz perces periódus, amikor kicsit kapkodtunk, pontatlanok voltunk. A szünetben rendeztük ezeket, aztán a második félidőt megint úgy kezdtük, mint az elsőt, talán, ha 2-1-nél sikerül gólt szerezni, lezárhattuk volna a mérkőzést, vagy nyugodtabbak lehettünk volna, de mindenképp jó mérkőzést játszottunk.

Szöveg és forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #női labdarúgás |