Cristiano Ronaldo visszatér Madridba

Győr+ Illusztráció: depositphotos.com
2023.05.02. 21:00

Az El Nacional információi szerint Cristiano Ronaldo nem sokáig marad Szaúd-Arábiában. A lap szerint borzasztó nehéznek bizonyul beilleszkednie egy ennyire más országba, egy ennyire zárt közösségbe. Állítólag a nyelvi akadályok is nagyban hátráltatják a portugál sztár akklimatizálódását új klubjában, az al-Nasszrben, amelyhez januárban szerződött, miután szerződést bontott a Manchester Uniteddel.

Ahogy a Blikk írja: Cristiano Ronaldo tavaly összekülönbözött a „vörös ördögök” menedzserével, Erik Ten Haggal, ezért úgy döntött, a téli átigazolási időszakban elhagyja a csapatot. Az elsődleges célja az volt, hogy Európában marad, ám az ajánlatok hiánya miatt ezt nem tudta megtenni. Így nem volt más választása, mint az ázsiai kontinensre menni, és elfogadni a Mohammed bin Szalman tulajdonos ajánlatát, amelyet nagyon nehéz lett volna visszautasítani, hiszen évi 200 millió eurós fizetésével ő lett a történelem legjobban fizetett labdarúgója. 

A pénz azonban nem minden CR7 számára, az El Nacional szerint néhány hónapnyi játék Szaúd-Arábiában elég volt neki ahhoz, hogy meghozza a döntést: ismét csapatot akar váltani. Ahogyan azt sok médium kiemeli, a szándéka az, hogy visszatérjen Spanyolország fővárosába, ahol kilenc évet töltött el, és ahol megismerkedett jelenlegi párjával, Georgina Rodríguezzel.

Korábban állítólag megkereste volt csapatát, a Real Madridot és az Atlético Madridot is. A Realnál Florentino Pérez elnök és Carlo Ancelotti vezetőedző, az Atletinél a szurkolók ellenezték az érkezését.  

Ugyanakkor Pérez számít Ronaldóra, de már nem játékosként… Ha a korábban a Juventusban és a Sportingban is megforduló klasszis elhagyja az al-Nasszrt, és visszatér Spanyolországba, akkor a Real Madrid elnöke garantálja, hogy jutna munka Ronaldónak: állítólag felajánlaná neki, hogy legyen a „királyiak” nagykövete.

Forrás: sportal.blikk.hu
Illusztráció: depositphotos.com

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #Ronaldo |