Női kosárlabda

Bronzzal zárnánk a szezont

Fotó: Vig Norbert
Győr+
2021.04.10. 13:10

A Diósgyőr ellen küzd meg a bajnoki bronzéremért az Uni Győr Mély-Út női kosárlabda-csapata. Ma délután öt órától Győrben rendezik meg az első találkozót.

„Motiváltak vagyunk, és izgatottan várjuk az utolsó párharcot. A lányoknak is elmondtam: szép befejezése lenne a szezonnak ha egy érem kerülne a nyakunkba. ” – idézi Iványi Dalmát a gyorikosar.hu

A Uni Győr Mély-Út vezetőedzője elmondta azt is: jól ismerik a Diósgyőrt, két csapat eddig háromszor találkozott az idei szezonban:

„Várhatóan most is apróságok döntenek majd, a pillanatnyi formán sok múlik. Fontos lesz, melyik fél lesz a koncentráltabb, melyik játszik nagyobb szívvel, elánnal.

Iványi Dalma úgy látja, a DVTK sokat fejlődött a szezon során, gyorsan, szépen játszanak, ötvözik az egyéni és csapatjátékot, négy-öt olyan játékosuk van, aki bármikor képes a kosárszerzésre. Közülük is kiemelkedik Medgyessy Dóra, aki rendkívül rutinos irányító, a pontszerzésben és a játékszervezésben is kiemelkedik. Döntő lehet, hogy mennyire tudjuk őt kontroll alatt tartani, ezen felül pedig a védekezés is lényeges lesz.

„Mindenképpen azt szeretnénk, hogy a saját játékunk érvényesüljön, mi irányítsuk a mérkőzést.”- tette hozzá.

A bronzéremért zajló párharc első találkozója ma 17.00 órakor zárt kapuk mögött kezdődik Győrben.

Forrás: gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #női kosárlabda | #UNI-Győr MÉLY-ÚT |