Labdarúgás

Bravúros döntetlen a világbajnokkal szemben

Fotó: MTI//Kovács Tamás
Győr+
2021.06.19. 16:55

Izgalmas, nehéz mérkőzésen van túl a világbajnok és a magyar válogatott.

Az első félidő meglepetés-eredménye után a második félidő kiegyenlített játékot hozott, a magyar válogatott egy szerényebb képességű csapatként, de végig egyenrangú ellenfele volt a világbajnok franciáknak.

Egy hosszabb magyar támadás után azonban lassan zárt vissza a védelem, így a francia kapus, Loris kirúgása egy kettő a kettő elleni szituációt eredményezett, aminek a végén egy rosszul sikerült felszabadítás után Griezmann talált a kapuba a 66. percben, ezzel 1-1-re módosult az állás.

A csoport következő mérkőzése 18:00-kor kezdődik, ahol Portugália találkozik Németországgal.

Korábban írtuk:

Kemény és sok szabálytalan megmozdulást hozott az első félidő, többször kellett ápolni magyar játékost, Szalai Ádámot pedig korán kellett lecserélnie Marco Rossinak, miután kapott egy ütést a fejére.

A csapatkapitány helyére Nikolics érkezett be, azonban a vezetést jelentő gólt a középpálya hozta, Fiola Attila talált be a francia kapuba a 45+3 percben!

A második félidőben az eddiginél is erősebb nyomásra számíthatunk, a labdabirtoklási arány 33%-67% a franciák javára, így nem várjuk könnyű helyzetben a folytatást.

Kapcsolódó témák: #Euro-2020 | #Európa-bajnokság | #labdarúgás |