Böde Dániel elnyűhetetlen, hosszabított!

HAK Fotó: paksifc.hu
2023.07.26. 12:41

A Paksi FC július 26-án jelentette be, hogy hosszabítottak legendás játékosukkal, az országszerte közkedvelt Böde Dániellel. A támadó a 18. szezonját kezdi meg így a legmagasabb osztályban.

Az egykori ferencvárosi közönségkedvenc igazi legenda Pakson! A szurkolók pedig örülhetenek, mert a paksi zöld-fehérek és a támadó megegyezett, így egy évig még biztos láthatják kedvencüket az NB1-ben játszani. Szóval a “Böde pápa, lőj egy gólt!” molínó még maradhat a stadion kerítésén.

A magyar labdarúgás megkérdőjelezhetetlenül kiemelkedő alakjának egyébként a tizenegyedik első osztályú paksi szezonja következik, mely közben további hét esztendőt a Ferencvárosnál is lehúzott. Böde NBI-es meccsszámlálója négyszáznegyvennégy találkozónál jár, amivel jelenleg a tizenkettedik helyen található a legtöbbször pályára lépő játékosok honi örökranglistáján.

„Tulajdonképpen már a felkészülés elején eldöntöttem, folytatom, csak most jött el az a nap, hogy aláírtuk a szerződést. Imádok futballozni, így könnyű döntés volt, főleg, miután éppen jó időszakban megnéztem A nemzet aranyai című filmet, ami egy kiváló alkotás. Beszéltem minden számomra fontos emberrel, a feleségemmel, a családommal, Karszt József technikai vezetőnkkel, Éger László barátommal, Bognár György vezetőedzőnkkel… – és bizony senki sem tanácsolta, hogy most hagyjam abba. A nyári C-licences képzésen pedig Nyilasi Tibor szólt rám, szeretne továbbra is a pályán látni. Ami a formát illeti, majd a mérkőzések megmutatják, úgy érzem, minden rendben, nagyon várom a rajtot. Minél többször szeretnék győztes csapat tagja lenni, örülnék, ha átlépném a négyszázötven NBI-es meccsszámot és a százötven gólt” – nyilatkozta a huszonötszörös válogatott labdarúgó a Paksi FC honlapjának.

Fotó: paksifc.hu

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #NBI. |