BL: nagy meccs lesz, a Bukarest érkezik Győrbe!

Győr+ Fotó: Győri Audi ETO KC
2024.02.02. 13:05

Az EHF női Bajnokok Ligája csoportkörének 12. fordulójában a CSM Bucuresti csapatát fogadja a Győri Audi ETO KC szombaton 18 órakor.

„A CSM Bucuresti elleni mérkőzésre úgy készülünk, hogy nehéz találkozó vár ránk. Olyan csapatról van szó, amely remek egyéni képességekkel rendelkező játékosokból áll. Nekünk hinnünk kell magunkban. Ha jó ritmust találunk védekezésben és támadásban egyaránt, az jó hatással lehet a játék végkimenetelére” – mondta Ulrik Kirkely vezetőedző.

A román alakulat hozzánk hasonlóan magas tempóban kézilabdázik, a különbség pedig abban rejlik, hogy a CSM a távoli lövésekben lehet erősebb, míg mi a kapu közelében, a közeli párharcokban tudjuk őket megfogni. Christina Neagura extra hangsúlyt fektetünk, de a CSM egy élvonalbeli együttes és minden poszton top játékosokat vonultat fel. Ugyanakkor komoly történelem van az ETO és a CSM között, így kétségtelenül egy újabb legendás meccs következik – izgatottak vagyunk és teljes mértékben felkészültek” – vélekedett Kristian Danielsen másodedző.

Az ETO és a CSM Bucuresti őszi találkozóján négygólos győri győzelem született, akkor 27-23-ra nyert a győri csapat. Nem mellesleg, a rangadó MVP-jének a hét találatot szerző Kari Brattset Dalét választották meg a román fővárosban.

A február 3-án 18 órakor kezdődő meccsen az Eskil Braseth, Leif Andre Sundet játékvezetői kettős fújja a sípot. A mérkőzést a Sport1TV élőben közvetíti.