Baráti vereség Angyalföldön

Mireider Máté Fotó: O. Jakócs Péter
2023.12.03. 13:09

Vasárnap 17 órától az Ajkát fogadja az ETO FC Győr. A fiúk az elmúlt mérkőzésen csúfos vereséget szenvedtek, erről szóló "élményeit" írta meg főszerkesztőnk, Mireider Máté.

Nem voltak jók az előjelek. A szintén az élbolyban vitézkedő Kozármisleny 7 gólt rúgott a Siófoknak, a Nyíregyháza hetet rámolt be Csákváron. Persze azt tudtuk: a Vasas nagyon fájdalmas ellenfél otthon, de bizakodtunk, hogy ellenünk úgyse fog nekik menni… persze nem is ment csak úgy, az a két szabálytalan gól azért fájó igazságtalanság, és félreértés ne essék: nem ezen múlt. Azért azt remélem, hogy a bírói csapattal legalább elbeszélget valaki erről.

Szóval, a baráti Angyalföld 6:0-ra verte az ETO-t, mondjuk ki. Ettől még tényleg rendkívül baráti volt a meccs: oda-vissza működött a két tábor között egymás és egymás csapatainak éltetése. Érdekes, hogyan alakulnak ki az ilyen focibarátságok, és az ETO–Vasas országos hírű; legalábbis kevés olyan, stadionban lévő mosdóhelyiségben jártam, ahol ne lett volna egy erre utaló matrica felnyomva a csempére… Tragédia nem történt, egy bajnokságot nem egy meccsen kell megnyerni, úgyhogy vegyünk egy nagy levegőt, most vasárnap a félszezont pedig remélhetőleg győzelemmel zárjuk az Ajka ellen.

Kapcsolódó témák: #foci | #labdarúgás |