Balhátvéddel erősített az ETO FC

Győr+ eto.hu
2023.01.24. 18:12

A 20 esztendős Csontos Dominik személyében élvonalbeli múlttal rendelkező bal oldali védő érkezik az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapatához, aki két és fél éves szerződést írt alá a zöld-fehér klubbal.

Csontos Dominik a Főnix Gold FC színeiben kezdett el futballozni, majd a Fehérvár érintésével a Ferencvárosba szerződött, ahol bemutatkozott, majd gólt is szerzett az NB I-ben. Az FTC után Soroksárra került, legutóbb pedig a szintén élvonalbeli Mezőkövesd keretéhez tartozott, most pedig Győrbe tette át székhelyét. A fiatal játékos komoly erősítés lehet a tavaszra, és azon lesz, hogy a lehető legtöbb mérkőzésen a pályán lehessen, és jó játékkal járuljon hozzá a sikerekhez.

,,A mezőkövesdi pályafutásom nagyon rövidre sikeredett, mert jött egy olyan megkeresés az ETO-tól, ami egyértelműen érdekesnek tűnt a számomra. Függetlenül attól, hogy az NB I helyett az NB II-ben kell bizonyítanom, fiatal játékosként az a legfontosabb, hogy hétről hétre pályán lehessek, amire jelenleg nagyobb az esélyem Győrben. Az ETO egy tradicionális klub komoly múlttal, és reményeim szerint komoly jövővel. Bízom benne, hogy sikeresek leszünk együtt, mindent meg fogok tenni érte! – mondta Csontos Dominik az eto.hu-nak.

Kapcsolódó témák: #ETO FC | #igazolás | #labdarúgás |