Babát vár Veronica Kristiansen

Győr+ Audi ETO KC
2023.01.12. 12:39

Az idei szezonban biztosan nem lép már pályára Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC norvég kézilabdázója, aki anyai örömök elé néz.

Hihetetlen boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát. Fantasztikus érzése, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt.  Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy az idei szezonban minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben.” – mondta Veronica Kristiansen az ETO hivatalos honlapjának.

Kristiansen időben tájékoztatta a klubot arról, hogy gyermeket szeretne vállalni párjával, Devecseri Ádámmal, aki fizioterapeutaként dolgozik a klubnál.

„Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronica-nak az elkövetkezendő időszakhoz. A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékozatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton. Veronica-nak ezúton is boldog és nyugodt babavárást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba” – nyilatkozta Endrődi Péter a Győri ETO Kft ügyvezetője.

Kapcsolódó témák: #kézilabda |