Az ifjabb Klausz lett az ETO új gólvágója

Pécskai István
2022.05.22. 11:16

Sorozatban a negyedik mérkőzését nyerte meg az ETO FC a labdarúgó NB II.-ben. A győri csapat a 17 éves Klausz Milán góljával verte 1–0-ra idegenben a Szegedet. A fiatal támadó már a második találatát jegyezte a felnőttegyüttesben tavasszal, az előző fordulóban a III. Kerület ellen (7–0) is eredményes tudott lenni.

„Nagyon boldog vagyok, hogy legutóbb az én gólommal nyertünk, és hogy azt megelőzően is sikerült betalálnom. Örülök annak is, hogy az elmúlt négy bajnoki mérkőzésünket megnyertük, és ennek köszönhetően előrébb tudtunk lépni a tabellán. Nagyon keményen dolgoztam azért, hogy a felnőttegyüttesben szerepet kapjak. Továbbra is igyekszem bizonyítani, hogy érdemes velem számolnia a szakmai stábnak – nyilatkozta a Győr+ Médiának a támadó, akinek az édesapja, Klausz László a felnőttcsapat vezetőedzője. „Otthon édesapaként, az ETO-nál pedig trénerként tekintek rá. Ugyanúgy kell bizonyítanom, mint bárki másnak a csapatban. Ez az jelenti, hogy csak akkor kapok lehetőséget, ha jól teljesítek az edzéseken.”

Klausz Milán álma, hogy az NB I.-ben is pályára léphessen az ETO színeiben.

„Bízom benne, hogy minél előbb teljesül ez a vágyam. Nagyon jól érzem magam a klubnál, mindenki segítőkész. Az a célom, hogy még sokáig erősítsem az ETO-t. A szurkolókhoz hasonlóan mi is nagyon szeretnénk, hogy a csapat feljusson az élvonalba” – tette hozzá a futballista.

Kapcsolódó témák: #interjú | #labdarúgás |