Az ETO saját nevelése tavasszal ismét zöld-fehér mezt húz

Győr+ Fotó: eto.hu
2024.01.16. 19:25

Urblík Norbert, az ETO FC Győr saját nevelésű játékosa az őszi szezont a dunaszerdahelyi DAC csapatánál töltötte, most pedig a tavaszi idényre visszatér Győrbe.

A 19 esztendős Urblík Norbert 2017-ben csatlakozott először a csapathoz, melyben a ranglétrát végig járva a 2022/23-as szezonban bemutatkozott a felnőttek között és az utolsó mérkőzéseken már komoly szerepet kapott a védelemben. Ebben az időszakban olyan teljesítményt nyújtott, amivel felkeltette a DAC figyelmét, és nyáron le is igazolták a fiatal védőt. Sajnálatos módon ott nem tudott kiteljesedni, mivel egy térdsérülés hátráltatta.

Felépülése után most visszatér nevelőegyesületébe, ahol nagy szerepe lehet a célok elérésében.

 Nagyon örülök, hogy visszatérhettem a nevelőegyesületembe. Az elmúlt félév nem úgy sikerült, ahogy terveztem, de boldog vagyok, hogy most újra az ETO-ban bizonyíthatok. Egyértelműen az a célom, hogy rendszeres játéklehetőséghez jussak, amit jó játékkal akarok meghálálni. Ezért mindent meg fogok tenni, és bízom, benne, hogy a végén sikerül elérni a kitűzött célt – mondta Urblík Norbert az eto.hu-nak.

Fotó: eto.hu

Köteles László sportigazgató örül, hogy Urblík újra az ETO kötelékébe kerül, ahol a vezetőség sokat vár a játékostól.

– Norbit nagyon jól ismerjük, hiszen a mi akadémiánkon nevelkedett, és a jelenlegi vezetőedző irányítása alatt mutatkozott be a felnőttek között – kezdte Köteles László, majd így folytatta: „Már akkor nagyon jó benyomást tett ránk, örülünk, hogy visszatért hozzánk, biztos vagyok benne, hogy hozzáteszi azt, amit elvárunk tőle.

Fotók: eto.hu

Kapcsolódó témák: #DAC1904 | #ETO FC Győr | #labdarúgás |