Az ETO és a Gyirmót folytatná a jó sorozatot

Fotó: MekliZ Fotó
Pécskai István
2022.09.02. 16:31

Remek formában várhatja az NB II. soron következő fordulóját a két legnépszerűbb győri focicsapat, az ETO FC és a Gyirmót. A zöld-fehérek és a sárga-kékek is veretlenek maradtak az elmúlt három mérkőzésükön. Mindkét gárda hét pontot gyűjtött ez idő alatt.

Az ETO előbb hazai pályán ütötte ki 4-1-re a Siófokot, majd a Soroksár elleni idegenbeli 0-0 után otthon győzött 2-0-ra a Tiszakécskével szemben. A gyirmótiak a Budafok otthonában játszottak 0-0-t, ezt követően előbb hazai környezetben diadalmaskodtak 3-1-re a Mosonmagyaróvár fölött, legutóbb pedig 1-0-ra verték a Kozármislenyt idegenben. Az ETO vasárnap 17 órakor az Ajka otthonában vendégszerepel, míg a Gyirmót ezúttal az Alcufer-stadionban lép pályára hétfőn. A forduló rangadóját játssza Csertői Aurél vezetőedző együttese, amely a hozzá hasonlóan a feljutásra pályázó Diósgyőri VTK-t fogadja 20:15-kor.

Elkészítették a Magyar Kupa 2022–23-as kiírásának sorsolását. Az ETO és a Gyirmót a harmadik körben csatlakozik be a küzdelmekbe. A zöld-fehérek a Baranya megyei első osztályú Pécsváradi SE-vel mérkőznek meg. A gyirmótiak az NB III. Közép csoportban szereplő Iváncsa KSE-hez látogatnak. A mérkőzéseket szeptember 17-én vagy 18-án játsszák.

Kapcsolódó témák: #labdarúgás | #Magyar Kupa | #NB II |