Az ÉDUVIZIG futócsapata ismét sikeresen teljesített az ULTRABALATON-on

Szöveg és fotó: ÉDUVIZIG
2024.05.09. 16:35

A 18. Ultrabalaton futóversenyen, ahol Balatonfüredről indulva 211 km megtételével a Balaton körbefutása a cél, futócsapatunk ismét remekelt.

2024. május 04-én szombaton 17:13 órakor Balatonfüredről rajtolt el a csapat első futója, és másnap valamivel 10 óra előtt ért be az utolsó teljesítő. Így 16 óra 36 perc alatt sikerült teljesíteni a távot, ami a céges csapatversenyben a 9. hely, a 621 induló céges csapatból. További érdekesség, hogy ez az eredmény az összetett (abszolút) versenyben a 40. hely az 1910 indulóból, míg a 10-13 férfi csapat kategóriában a 21. hely az 1528 indulóból. Ezzel ismét sikerült javítanunk az eredményünkön a korábbi évhez képest. 

Az időjárás nagyon kedvező volt, talán az utóbbi versenyekhez képest a legideálisabb a teljesítéshez, ami az eseményt körbe ölelő fergeteges hangulatot még jobban fokozta. Az éjszakai fejlámpás futás is így sokkal élvezhetőbbé vált.

Csapatunk 12 futóból, 1 kerékpáros kísérőből, valamint a tagok szállítását végző járművezetőkből állt. A céges kategória feltétele, hogy a futó, vagy közeli hozzátartozója a cégnél legyen alkalmazásban, így a csapatunkban is szerepeltek hozzátartozók. A csapatunk tagjai (melynek összetételében történtek kisebb változások, tagcserék, az elmúlt évhez képest) a futás sorrendjében: 

Szász Bendegúz, Kozma Tamás (csapatkapitány), Fazekas Klaudia, Szombathelyi László, Varga Tamás, Németh Márton, Király Katalin, Bartal Gergely, Szász Bernát, Fábián Eszter, Molnár András, Molnár Bence, kerékpáros kísérő: Kötél Pál (ezúttal is egymaga, pihenés nélkül teljesítve a távot!!!).

A csapatunk az idei évben is hálás az igazgatóságnak a feltételek biztosításáért, továbbá Mizser Ferenc és Horváth Csaba sofőreink kitartó és segítőkész munkájáért. Köszönjük a Nyugat-dunántúli és a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóságoknak a pihenőhelyek biztosítását, melyek jelentős mértékben hozzájárultak a csapatunk sikeréhez.

Kapcsolódó témák: #ÉDUVIZIG | #futás | #ultrabalaton |