Új világmárka az ETO kötelékében

Átöltözik a Győri Audi ETO KC

Németh Boglárka Vig Norbert
2023.01.07. 15:48

Szombat délután egy világszinten is nagyra becsült sportszergyártó által készített mezben lépett pályára a Győri Audi ETO. A csapatot üzemeltető Győri ETO Kft. három és fél éves szerződést kötött a Mizuno termékeket is forgalmazó Endo PLus Service Kft.-vel, így a csapat mostantól kézilabda sportág tekintetében az országban elsőként öltheti magára a japán márkát. A hosszú távra szóló együttműködést szombaton a meccset megelőzően jelentették be egy sajtótájékoztatón.

Az Endo PLus Service Kft. régóta szponzora a csapatnak és idén megkaptuk a Mizuno termékek forgalmazását is. Nagyon örömünkre szolgál, hogy minket választott a kézilabda klub mind a női, mind pedig a férfi szakosztálya és természetesen ez a Mizuno számára is egy óriási megtiszteltetés, hiszen a minőségek most találkozni fognak. A hagyományokat szem előtt tartva a zöld-és fehér szín maradt és az új hasonló az előző mezekhez, nyilván a szponzorok változását is követtük, illetve itt a minőség is megmutatkozik, hiszen a szponzorok az anyagba nyomtatva szerepelnek a mezeken. “- számolt be a Győr Plusz Médiának Wieszt Attila, az Endo PLus Service Kft. ügyvezetője. 

Míg az új mezeket a Győri Audi ETO felnőtt csapata már januártól, az utánpótlásba tartozó fiatalok pedig a jövő szezontól viselik majd. 

„Ez a japán csúcsminőségű termék illik a csúcsminőségű együtteshez, ebben kell játszani. Köszönjük az előző cégnek is az együttműködést, de mivel ez lejárt, így döntöttünk az új beszállító mellett.”- hangsúlyozta Endrődi Péter, a Győr ETO Kft. ügyvezetője, aki röviden az előző időszakot is értékelte. “Nehéz időszak volt azt gondolom, de, ahogy a sajtótájékoztatón is említettem a sportban a győzelmet soha, a vereséget pedig nem illik megmagyarázni, ezért nem magyarázkodásként, hanem csak a tényeket felsorolva azt gondolom, hogy nagyon rövid paddal, nagyon kevés játékossal és ezáltal egy nem teljes rotációval tudtunk játszani az elmúlt időszakban. Most pedig visszatérnek azok a sérült játékosaink, akik egyrészt sérülésből, másrészt pedig az anyaság öröméből visszatérve a padon ott lesznek és bízom benne, hogy a következő időszakban egy teljes paddal, nagyobb rotációval, jobb eredményeket tudunk elérni. ”  – összegzett a sportvezető. 

Vanyus Attila, Endrődi Péter és Wieszt Attila

A Győri ETO Kft. és az Endo Plus Service Kft. három és fél éves kontraktust írt alá.

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #kézilabda |